Prima clinică din România dedicată Chirurgie Mâinii

Prima clinică din România dedicată exclusiv chirurgiei mâinii a fost deschisă în București, fiind fondată de președintele Societății Române de Chirurgie a Mâinii, dr. Daniel Vîlcioiu, medic specialist Chirurgia Mâinii.

Noua clinică are ca misiune redarea funcționalității mâinilor, pentru o viață normală, prin intervenții minim invazive. […]

Echipa medicală a clinicii este formată din chirurgi ortopezi, chirurgi plasticieni, ortopezi pediatrici, reumatologi, dar și un departament dedicat terapiei mâinii.

Integrarea acestor specialități permite ca pacienții să beneficieze de o recuperare eficientă și rapidă, ajutându-i să-și recapete mobilitatea și să-și utilizeze mâinile la capacitate maximă în cel mai scurt timp posibil.

Întregul proces de tratament are la bază protocoale scrise, avizate conform ghidurilor internaționale, astfel încât toți pacienții sunt tratați în funcție de afecțiunile pe care le au, în conformitate cu un protocol precis, atât în ceea ce privește chirurgia, cât și kinetoterapia sau tratamentele conservatoare (nechirurgicale).

Distribuiți acest articol