Calea Floreasca 112, București

Adresa:

Calea Floreasca Nr. 112, Etaj 1, Interfon 2, Sector 1, București

Intră în legătură:

Puneți o întrebare sau programați o consultație

Este foarte ușor să obții informațiile de care ai nevoie. Fie că vrei doar să îmi adresezi o întrebare legată de starea ta sau ai nevoie de o programare, alege să completezi formularul alăturat și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

"*" indică câmpurile obligatorii

Ce spun pacienții

Testimoniale

Mulțumim din inimă pentru promptitudinea și profesionalismul dovedit în cazul unei fracturi complexe de radius pentru care era necesară operație în regim de urgență. După ce m-am documentat privind specialiștii în chirurgia mâinii, recomandările profesionale și de suflet m-au convins să trimit un mesaj domnului doctor Daniel Vîlcioiu. M-a sunat imediat și cu o voce caldă m-a asigurat de tot sprijinul pe care l-am primit în zilele care au urmat.

Felicia Zet

Un chirurg de nota 10 ,vorbește cu calm și răspunde la orice intrebare pe care o pui.El a fost singurul doctor care mi-a găsit problema la degetul inelar si care totodată m-a si operat.Il recomand cu incredere pe domnul doctor.

Catalina Cati

Doctorul Vilcioiu mi-a rezolvat mana rupta in mai multe locuri, in urma unui accident cu bicicleta. A avut rabdarea de a-mi explica pas cu pas ce se intampla cu mana mea, ce va face in timpul operatiei si cum va decurge recuperarea. Totul a fost exact asa cum mi-a spus. Am avut toata increderea in dr Vilcioiu si bine am facut! Va recomand sa faceti la fel!

Bogdan Dumitrache