Despre Clinica de Chirurgia Mâinii

Dr. Daniel Vîlcioiu, Medic Specialist Chirurgia Mâinii și Președinte al Societății Române de Chirurgie a Mâinii, vorbește în cadrul unui interviu acordat ZF Private Health despre Clinica de Chirurgia Mâinii și despre ce a presupus lansarea acesteia în țara noastră, în condițiile în care este prima clinică din România dedicată exclusiv chirurgiei mâinii.

Clinica de Chirurgia Mâinii nu doar că propune o abordare holistică multidisciplinară ce oferă toate serviciile medicale asociate îngrijirii mâinilor într-un singur loc, ci o face punând accent pe experiența oferită pacienților.

De la ajutorul unei echipe medicale supraspecializate și aparatura ultramodernă de care clinica beneficiază, și până la tratamentele oferite în baza unor protocoale scrise conform ghidurilor internaționale, la Clinica de Chirurgie a Mâinii Dr. Vîlcioiu, totul este gândit până la cele mai mici detalii pentru a asigura sănătatea și confortul pacienților.

Mai multe detalii cu privire la Clinica de Chirurgia Mâinii puteți afla din materialul video atașat. Pentru a programa o consultație, vă invităm să completați formularul nostru de contact sau să sunați la numărul de telefon 0743 101 040.

📌 Calea Floreasca 112, București 014463

Distribuiți acest articol